Ενορία Αγίου Νικολάου Καθολικών Χώρας Τήνου | San Nicolo Tinos Cyclades Greece

Έφηβοι - Νέοι


9η Πανελλήνια Συνάντηση Καθολικής Νεολαίας.

 

Στις 20 - 22 Απριλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στην Σύρο, στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου «Άγιος Παύλος», η 9η Πανελλήνια Συνάντηση Καθολικής Νεολαίας.

Είναι μια πνευματική συνάντηση νέων, από όλες τις εκκλησιαστικές επαρχίες της Ελλάδας, περίπου 80-100 άτομα συνήθως, οι οποίοι ανταλλάσσουν ιδέες, γνωρίζονται, προβληματίζονται, προσεύχονται.

Το θέμα που επιλέχτηκε για την φετινή συνάντηση είναι:

 

«ΩΣ ΛΙΘΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ,

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ»,

 βασισμένη στην πρώτη επιστολή του Πέτρου (2, 4-5).

 

Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την αξία της «ζωντανής μαρτυρίας και προσφοράς του χριστιανού» μέσα από την μελέτη του Λόγου του Θεού, αλλά και μέσα από μαρτυρίες ατόμων, που με διάφορους τρόπους, είναι λίθοι ζωντανοί της Εκκλησίας μας και της κοινωνίας μας.

Όσοι νέοι, από 1η Λυκείου και άνω, ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να λάβουν πληροφορίες ή να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 18 Μαρτίου 2012  μέσω Mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή επικοινωνώντας με τους υπεύθυνους κάθε εκκλησιαστικής επαρχίας.

Υπεύθυνη για την Εκκλησιαστική Επαρχία της Τήνου είναι η Μαρία Φωσκόλου (τηλ. 9637724932).


2011-2015 © Saniccolo.gr | Web Design & Support is offered.

Top Desktop version